29-11-10

Boek 'Wit Bloed, Kwaad Bloed'

Boek: Wit bloed, kwaad bloed.
Alles over diagnose, behandeling en gevolgen van leukemie

Wie met een van de vele soorten leukemie te maken krijgt en op zoek gaat naar informatie via het internet, wordt bedolven onder 225.000 verwijzingen. Veel van die informatie is onbegrijpelijk. Daarnaast is het ondoenlijk voor een patiënt of voor zijn naasten om te controleren welke informatie betrouwbaar is. Daarom heeft de Stichting Leukemie.nl oud-Vrij Nederlandjournalist en auteur Jeroen Terlingen gevraagd een handboek over leukemie te schrijven, zoals hij dat ook heeft gedaan over lymfklierkanker. Terlingen - als ex-patiënt goed thuis op het gebied van de hematologie – beschrijft vanaf de allereerste symptomen tot en met de gevolgen van de behandeling op lange termijn wat patiënten met leukemie en de mensen in hun omgeving moeten weten om te overleven of een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te handhaven.
De meest vooraanstaande hematologen in Nederland werkten aan dit boek mee en bevelen het aan. Ook komen veel mensen aan het woord die uit eigen ervaring weten wat het is om met leukemie geconfronteerd te worden.

Het boek "Wit bloed, kwaad bloed" is eind november  verschenen. Het boek telt ca. 160 pagina’s en kost € 16,50. U kunt het boek  bestellen bij Stichting Leukemie.nl. Maak het bedrag (of een veelvoud hiervan bij meerdere boeken) over op rek.nr. 65 69 32 945 Stichting Leukemie.nl te Amersfoort. Vermeld: ... x  boek Wit Bloed, Kwaad Bloed én uw naam en adres. Wij zenden u het boek/de boeken toe.  

Wit Bloed, Zwart Bloed.jpg

19:03 Gepost door Sanguinfonds in Boeken, In de kijker | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.