18-02-10

Chemotherapie

Op deze site vindt u duidelijke, betrouwbare, algemene  informatie over de behandeling van kanker met chemotherapie. De informatie werd opgesteld om u te helpen een geïnformeerde partner te worden tijdens uw behandeling en ze kan u helpen om gemakkelijker met uw arts of verpleegkundige te spreken.

Het persoonlijke overleg met de artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners blijft immers erg belangrijk. Voor meer specifieke uitleg over het chemotherapieschema dat u of uw naaste toegediend krijgt, verwijzen wij naar de behandelende arts of de verpleegkundige die verantwoordelijk is. Deze site wil ook een naslagwerk zijn voor u en uw familie. Zo kunt u alles wat uw arts u heeft verteld nog eens lezen op een rustig moment en in verstaanbare taal.

Deze website is een realisatie van Cyztra. Cy-z-tra is het letterwoord voor Cytostatica Zorgtraject. Het project wil patiënten die chemotherapie moeten krijgen informatie op maat verlenen.
Dit project kadert in het Leuvens Kankerinstituut (LKI)
Met dank aan de financiële steun van Kom op Tegen Kanker, de campagne van de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK).

Aarzel niet uw zorgverleners aan te spreken met uw vragen, gevoelens en eventuele onzekerheden. Zij zullen graag naar u luisteren en u proberen te helpen.

16:43 Gepost door Sanguinfonds in Therapie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.