24-06-09

Boek 'Lotta en de regenboog'

.

Het boek 'Lotta en de regenboog '' van Diane Put is er .....en daarbovenop
gaat er 1 euro per boekje naar de palliatieve thuiszorg voor zieke kinderen ....

.
Lotta en de regenboog

Lotta begrijpt er helemaal niks van. Eerst ziet ze een heleboel prachtige kleuren in de lucht en dan zijn die kleuren opeens weg. Waarnaartoe? Lotta vraagt het aan de andere dieren die ze tegenkomt, maar niemand kan haar helpen. Pas als ze tegen haar vriendin Nina botst, wordt het raadsel van de prachtige kleuren eindelijk opgelost.

Een eenvoudig prentenboek waarin kinderlijke verwondering en de kleuren van de regenboog centraal staan.

Signeer - en voorleessessie van Diane Put in Standaard Boekhandel Aarschot op 4 juli

De Wezemaalse illustrator Diane Put, die eind vorig jaar nog uitgeroepen werd tot Libelle-vrouw van het jaar, komt op zaterdag 4 juli haar nieuwe boek 'Lotta en de regenboog' signeren. Diane Put's eerste boek, Lotta, werd door haar getekend en geschreven als een rouwverwerking na het overlijden van haar dochtertje. Dit nieuwe boek wordt trouwens ook aan haar opgedragen (en aan haar zus).

De verkoop van het boek 'Lotta en de regenboog' bevat ook een goed doel-thema. Voor elk verkocht boek gaat er één euro naar de vzw Serafien, een project dat zich inzet voor de palliatieve thuiszorg van terminaal zieke kinderen.

Wie een boek wil kopen en laten signeren en/of Diane zelf  wil horen vertellen uit dit boek, kan op zaterdag 4 juli van 14u00 tot 16u00 terecht in de Standaard Boekhandel (Theo De Beckerstraat).
De vertelsessie waarbij Diane 'verkleed' zal zijn als Lotta, zal rond 14u30 doorgaan.

 Dirk Van de gaer, Nieuwsblad.be, 12 juni 2009

 

20:13 Gepost door Sanguinfonds in Boeken | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.