30-04-09

Cycle for Life 23 mei 2009

Beste Ann Van de Velde,


Vlaanderen Fietst ten voordele van Cycle for Life op zaterdag 23 mei - Campus Drie Eiken Wilrijk
 

Voor de zesde maal wordt de grootste fietshappening ten voordele van Cycle for Life georganiseerd. Doel van deze actie is het universitair kankeronderzoek een sportief duwtje in de rug te geven.

 

Dit jaar wordt het evenement georganiseerd door BLOSO in samenwerking met verschillende Vlaamse steden en gemeenten en vier Vlaamse universiteiten. De actie wordt gekoppeld aan het Bloso-evenement Vlaanderen Fietst.

 

Het scenario is inmiddels bekend: mooi uitgestippelde fietsroutes van verschillend kaliber, vertrekkende aan de universitaire campus Drie Eiken in Wilrijk (gebouw Q), Universiteitsplein 1. Er is heel wat randanimatie en veel aandacht voor belangrijk kankeronderzoek. Elke bijkomende fietser vertaalt zich in extra middelen voor het broodnodige kankeronderzoek dat aan de betrokken universiteiten uitgevoerd wordt.

 

Omdat het kankeronderzoek alle steun kan gebruiken, hopen we ook dit jaar op een grote opkomst. Laat zien dat ook jij de strijd tegen kanker mee wil aangaan en fiets mee! 
 
Inschrijven kost 5 euro en gaat integraal naar het kankeronderzoek. Het fietsknooppunt netwerk vormt de basis van de fietsroutes.

 

Iedere deelnemer krijgt een gratis drankje alsook bevoorrading tijdens de fietstocht. Schrijf je vooraf in dan krijg je nog een leuk aandenken.

 

Alle deelnemers zijn verzekerd via de Bloso-sportverzekering.

Voor verdere informatie kan je terecht bij de lokale organisator : Bloso-inspectiedienst Antwerpen, tel 014/85.96.60 of cindy.dufraing@bloso.be of www.vlaanderenfietst.be 
 
Om je online in te schrijven voor de activiteit te Wlrijk, klik hier, selecteer de provincie Antwerpen en vervolgens Wilrijk Drie Eiken. 

 


Stuur een mail naar: info@cycleforlife.be
 

18:07 Gepost door Sanguinfonds in Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dit jaar precies alleen nog maar fietsen, niet wandelen? En vorig jaar was het in Antwerpen op zondag, maar dit jaar zaterdag blijkbaar. Hopelijk krijgen ze veel volk op de fiets, maar eigenlijk twijfel ik daar niet aan ;-)

Gepost door: Marleen | 03-05-09

De commentaren zijn gesloten.