27-01-09

Met andere dingen bezig zijn dan 'ziek zijn'.

.
.
Volgens ons zegt dit hééél veel, zoniet alles...
.
"Eindelijk, na meer dan een jaar zonder weekendjes weg of vakantie, gaat het dan toch lukken. Vanmiddag vertrekken we richting noorderburen. Even weg van thuis, van het uza, en eindelijk weer eens met andere dingen bezig zijn dan 'ziek zijn' of 'rusten'.
Het heeft lang genoeg geduurd ;-)
Ik ga genieten, genieten, genieten!"
.

00:05 Gepost door Sanguinfonds in Goed gezegd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Marleen, blij dat je "buitenland" vakantie gelukt is en dat je er erg van hebt genoten. maar ook erg blij dat je de moed hebt gevonden om eens naar den D2 te komen...Ik weet het is niet vanzelf sprekend om naar een plaats terug te gaan waar je moeilijke tijden beleefde maar het doet enorm deugd aan de D2 ers als we zien dat het goed gaat met onze patiënten. Jammer genoeg zien wij ze meestal op hun minder goede momenten. Dank je

Gepost door: Frieda Devriendt | 05-02-09

bedankt Hoi Frieda en alle andere D2'ers
Het doet me ook deugd om nog eens naar 'boven' te komen en jullie op een ander moment te zien dat vanuit een ziekenhuisbed. Ik ben jullie enorm dankbaar voor al wat jullie het afgelopen jaar voor mij gedaan hebben, en nu nog doen, al is het dan nu vooral in de dagkliniek.
Ik spring zeker nog eens binnen! Want 't zijn niet alleen de medicijnen die mij erdoor geholpen hebben, maar ook jullie enthousiasme en menselijkheid!

Gepost door: Marleen | 08-02-09

De commentaren zijn gesloten.