23-11-08

Muziek CD 'Mijn Boane' - Andy Sierens

.

Andy Sierens (21) van Knesselare is een rapper van het zuiverste soort en zijn idee was om een CD op te nemen ten voordele van de dienst Hematologie van het UZ Gent.

andy_sierens

Op 10 oktober 2008 was het zover en is de CD vanaf nu verkrijgbaar. Lees hierna de bijhorende info bij de release van Andy zijn CD.

Pers Tekst:

Sierens Andy levert met "Mijn Boane" een eerlijke, oprechte en mooi muzikale cd, die je mee neemt op een soms emotionele weg met de onvermijdelijke kronkels. De cd is verkrijgbaar vanaf 10 oktober 2008. Hiermee steunt u tevens de VZW Oigo (www.oigo.be) die instaat voor een hoger patiënten comfort bij kanker patiënten. De cd kost u slechts 10 euro en is verkrijgbaar via Andy.


Biografie:

Sierens Andy (Vijvenveertig) Staat voor een, in België, zeldzaam soort rapper: gevoelig, integer maar ook luchtig. Hij behandelt éénieder gelijk en heeft het diepste respect voor elke artiest die iets zinnig te zeggen heeft, en muziek in het hart draagt. "Eigenlijk vind ik alle mensen die op een creatieve manier blijk geven van positive thinking een inspiratiebron." Vijvenveertig is inhoudelijk sterk maar ook een geboren entertainer. Vijvenveertig heeft al tientallen show op zijn palmares staan, maar speelt het liefst van al in zijn thuisplaats Knesselare. Het Werd dus de hoogste tijd voor een debuut album, en die kwam er op Andy zijn 22ste Verjaardag onder de naam 'Mijn Boane'.

cd_cover_andy

De cd 'Mijn Boane':

Treklijst:

01 Mijn leven
02 Tegenslagen (met Pinar)
03 Zwarte Schapen (met Daniël San)
04 Mijn Boane (met Alaïdine Lazhar)
05 Moeilijk (met Pinar)
06 Bounce
08 Vroagen (met Dominant)
09 Perche (met Pinar)
10 Bert
11 Gij (met Pinar)
12 Hele Grote Dromen (met H Blok en Dominant)
13 Tegengestelden


Media:

  • Het Nieuwsblad - 15 mei 2008
  • Het Laatste Nieuws - 14 juni 2008

10:49 Gepost door Sanguinfonds in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.